Härligt lantligt och vita vråer

Välkommen till min inredningsblogg =) Här kan du följa mig i de projekt jag gör. Här kommer jag att lägga ut bilder på möbler och annat smått och gott som kommer att renoveras för att sedan säljas. Vid intresse av köp så kan du mejla [email protected] eller skriva en kommentar i fältet så svarar jag så fort jag ser ditt meddelande.

Vitrinskåp

Publicerad 2012-07-26 12:25:47 i

Detta vitrinskåp kommer inom en snar framtid att få ett nytt utseende. Är du intresserad och har önskemål hör av dig.

pelarbord

Publicerad 2012-07-25 00:25:24 i Allmänt,

 
                                            Har även börjat renovera detta vackra pelarbord som kommer att bli antikvitt med slitningar. Är du intresserad? Hör av dig =)
 
/ Sandra

Pågående projekt

Publicerad 2012-07-25 00:03:39 i Allmänt,

Har precis påbörjat renovering av denna härliga byrå. Tanken är att den ska målas brun, för att sedan bli antikvit med slitningar. Är du intresserad mejla eller lämna en kommentar.
 
/Sandra

Välkomna hit!

Publicerad 2012-07-24 23:51:55 i Allmänt,

Hej! Detta är mitt allra första blogginlägg och är helt ny på det här. Anledningen till att jag startar en blogg är för att här kommer jag att lägga ut bilder på mina renoveringsprojekt som jag sedan kommer att sälja. Jag väljer noga ut de möbler jag renoverar och köper inget om jag inte ser någon potential. Stilen är lantlig/shabby chic men kan även varieras med andra färger beroende på vad möbeln har för potential.
 
Jag kommer att lägga ut före och efter bilder och är man intresserad av en orenoverad möbel och har önskemål så lyssnar jag mer än gärna på hur du vill ha det.
 
Vid intresse är det bara att mejla [email protected] så svarar jag så fort jag sett ditt mejl.
 
Jag hoppas intresset blir stort och att ni kommer få mycket glädje av denna blogg =)
 
/Sandra

Om

Min profilbild

Sandra

Inredning och renovering är ett stort intresse som jag nu försöker utveckla till något lite större. Jag bor i Skövde men är från Örebro.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela